| kikio vs kagome | |
|
+4oaia_neagra Midori chan dark_cristal black_wings 8 participan?i |
preferata voastra | kikio | | 38% | [ 3 ] | kagome | | 62% | [ 5 ] |
| Total voturi : 8 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: kikio vs kagome Dum Ian 06, 2008 10:30 pm | |
| Intre kikio si kagome e foarte greu sa aleg........insa as alege-o pe kagome caci kikio e moarta si ar trebui sa lase vii in pace ....desi ea a fost prima dragoste a lui inu si kagome nu trebuia sa se bage intre ei.....foarte compliocat :arrow: :arrow: poate ma lamuriti voi..... :roll: :roll: :shock:
Ultima editare efectuata de catre in Dum Feb 17, 2008 11:03 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
dark_cristal membru nou
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 30 YENI : REPUTATII : 3 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: kikio vs kagome Dum Feb 17, 2008 11:01 pm | |
| mie greu sa aleg. ...dar cred k kikio ar trebui sa-si vada de treaba ei si sa nu se amestece in dragostea celor vii.. .inrtadevar ea a fost prima dragoste a lui inu dar poate fi uitata cu putin ajutor din partea lui kago asa k vot pt kagome | |
|
| |
Midori chan membru nou
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 32 Localizare : tgv YENI : REPUTATII : 8 WARN : Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: kikio vs kagome Mier Feb 20, 2008 5:56 pm | |
| KAGOME..ma cam enerveaza kikyo...e mult mai dragutza kagome..si e si vie...vreau sa ramana kagome cu inuyasha, si kikio sa nu mai stea in calea dragostei lor | |
|
| |
oaia_neagra membru nou
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 29 YENI : REPUTATII : 3 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: kikio vs kagome Dum Mar 02, 2008 9:07 pm | |
| eu o aleg poe kikio ...chiar dak e moarta e mai simpatik k kagome... singurul ei pacat a fost k s-a lasat pacalita de naraku ...acum umbla prin lume k sa se razbune... imi place k misterioasa si inteleapta....a o gratie deosebita si e mai puternik ca kago deci vote pt kikio | |
|
| |
yumi moderator
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 32 YENI : REPUTATII : 34 WARN : Data de inscriere : 25/01/2008
| Subiect: Re: kikio vs kagome Mier Mar 05, 2008 4:12 pm | |
| si mie imi place mai mult kikio ...e mai dragutyza. ...il imblanzeste pe inu si-l face sa-si arate po fata pe care nimeni nu a mai vazut-o(de om indragostit) | |
|
| |
black_rose membru nou
Numarul mesajelor : 34 Localizare : in spatiu YENI : REPUTATII : 16 WARN : Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: kikio vs kagome Dum Mar 16, 2008 6:26 pm | |
| o prefer pe kagome ...ea l-a facut pe inu sa aiba incredere in oameni si chiar sa fie amuzant....cu ajutorul ei acum are prieteni pe care se poate baza ....kagome e mai draguta...e iubita de cei din jur si nu tine ura...deci vote for kagome | |
|
| |
ank membru nou
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Contesti YENI : REPUTATII : 14 WARN : Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: kikio vs kagome Mier Apr 16, 2008 12:08 am | |
| kagome ptr ca ea il iubeste cu adevarat , daca Kikyuo l-ar fi iubit si-ar fi aflat ca nu Inuyasha a ucis-o nu ar fi incercat sa-l ia cu ea in iad ci s-ar bucura ca Inuyasha o iubeste pe Kagome si ca ea il iubeste pe el(pentru ca atunci cand iubesti pe cineva nu te gandesti la cat vei suferii tu ci te gandesti ca persoana iubita sa fie fericita , chiar daca cu alta persoana , mai stii si un lucru ca te va pastra mereu in inima lui , mai ales daca ai murit). In plus ei nu prea au avut incredere in ei , adica au ales sa urasca nu sa iubeasca , nu s-au gandit decat ca celalalt a tradat nu ca alcineva ar fi putut sa le insceneze totul. Si inca ceva acum ar fi batrana , dar ar trebui sa o lase sa se odihneasca in pace , daca Naraku ar fi distrus sufletul ei n-ar mai cauta razbunare ci s-ar odihni in pace. | |
|
| |
Momo-chan ucenic anime
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati YENI : REPUTATII : 80 WARN : Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: kikio vs kagome Dum Mai 04, 2008 7:32 pm | |
| Intradevar kikyou, a fost prima dragoste a lui inuyasha(Stiti cum se zice:Prima dragoste nu se uita niciodata!), dar totusi trebuie sa ne gandim la prezent nu la trecut, si cum prezentul este kagome&kikyou, asta ramane. Scuzati, fanii/fanele lui kikyou(dar eu nu prea o suport pe kikyou)... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: kikio vs kagome | |
| |
|
| |
| kikio vs kagome | |
|