animetears
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

animetears

un forum pt toti maniacii obsedati de anime si manga

AcasaPortal*GalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

putere speciala?

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
black_wings
Admin
Admin
black_wings

feminin
Numarul mesajelor : 241
Varsta : 32
Localizare : bacau
YENI :
putere speciala? Left_bar_bleue154 / 100154 / 100putere speciala? Right_bar_bleue

REPUTATII : 82
WARN :
putere speciala? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100putere speciala? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 03/01/2008

putere speciala? Empty
MesajSubiect: putere speciala?   putere speciala? Icon_minitimeVin Mar 14, 2008 7:03 am

dak art fi sa capeti intr-o zi puteri de a controla hartia(spuneti si cum le-ati capatat)...ce ati face si cum le-ati folosi...in scopuri practice...pt a salva lumea....gasiti voi ceva... blush
Sus In jos
https://animetears.forumgratuit.ro
yumi
moderator
moderator
yumi

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 32
YENI :
putere speciala? Left_bar_bleue95 / 10095 / 100putere speciala? Right_bar_bleue

REPUTATII : 34
WARN :

Data de inscriere : 25/01/2008

putere speciala? Empty
MesajSubiect: Re: putere speciala?   putere speciala? Icon_minitimeJoi Mar 27, 2008 6:48 pm

pai sa spunem k am gasit o carte in subsol si pe parcurs ce o citeam simteam cum am control asupra hartiei....pur si simplu puteam face din ea orice....asa k m-am hotarat sa o folosesc la curatenie...practic aveam alt brat....
Sus In jos
Momo-chan
ucenic anime
ucenic anime
Momo-chan

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 30
Localizare : Galati
YENI :
putere speciala? Left_bar_bleue115 / 100115 / 100putere speciala? Right_bar_bleue

REPUTATII : 80
WARN :

Data de inscriere : 04/05/2008

putere speciala? Empty
MesajSubiect: Re: putere speciala?   putere speciala? Icon_minitimeMar Mai 06, 2008 10:53 pm

Pai si eu cam la fel. Sa zicem: ''Intr-o zi, in timp ce rasfoiam paginile unei carti groase si vechi, am observat cum pot sa dau pagina, dupa pagina aproape fara sa ating respectiva foaie, sau sa dau la ce pagina vroiam, intr-un timp record. Am descoperit astfel ca am aceasta putere si m-am gandit sa o folosesc in scopuri bune. Am confectionat tot felul de chestii din hartie, de la avioane la tot felul de pasari zburatoare, si le-am dat copiilor sa se joace cu ele.., si faceam in asa fel incat sa zboare cat mai sus, astfel incat copii sa se distreze, cat mai mult.''
Cam atat, ..sincer alta intrebuintare nu am gasit.., :D.
Sus In jos
anda
membru nou
membru nou
anda

feminin
Numarul mesajelor : 27
Varsta : 29
Localizare : vs
YENI :
putere speciala? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100putere speciala? Right_bar_bleue

REPUTATII : 16
WARN :

Data de inscriere : 06/07/2008

putere speciala? Empty
MesajSubiect: Re: putere speciala?   putere speciala? Icon_minitimeLun Iul 07, 2008 4:26 pm

"Sa zicem ca intr-o zi,in timp ce rasfoiam o carte am descoperit o pagina ciudata si veche,care nu semana deloc cu celalalte,iar pe ea era scris ceva in alta limba.Era seara si ploua.Nu mai aveam curent si am aprins lumanarile.Am citit si mi-am dat seama ca era o incantatie.A doua zi cand m-am trezit,am observat ca ceva se schimbase.Am observat ca am putere asupra foilor.De atunci am inceput sa fac diferite forme si jucarii pe care le-am vandut."Cam asta a fost povestiuta mea. gdh
Sus In jos
Continut sponsorizat

putere speciala? Empty
MesajSubiect: Re: putere speciala?   putere speciala? Icon_minitime

Sus In jos

putere speciala?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
animetears :: ANIME :: FANTASIE/SF :: read or die-
Mergi direct la: