T3mari membru nou
Numarul mesajelor : 4 Localizare : in a beautiful world YENI : WARN : Data de inscriere : 29/03/2008
| Subiect: Things about me ;) Dum Mar 30, 2008 3:22 pm | |
| Hello guys and nice to met you! Ma numes Ana si am 14 ani. Sunt o fire, foarte prietenoasa, mai mereu cu capul in nori si intotdeauna deschisa sa vb Animeurile mele preferate sunt Naruto si Bleach deokmdata.La kpitolul manga am citit doar Naruto.K genuri muzicale ascult rap, R&B si putin pop, iar cantareti si trupe preferate am foarte, foarte multe, cum ar fi: Nelly Furtado, Jay-z, Within Temptation, Linkin Park etc. Hobby-uri: in primul rand animeurile, apoi cititul, sa ma plimb, sa ascult muzik, sa compun ficuri, sa stau degeaba si altceva nu mai imi amintesc p moment :roll: Si k sa ma descriu si putin fizic: am 1,65;48-49 kg, par saten si ochii caprui Am destula experienta cu forumurile, deci nu cred k o sa incalc regulile. Si km atat, dak aveati ceva sa ma intrebati ceva va voi raspunde cu placere | |
|
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: Re: Things about me ;) Dum Mar 30, 2008 7:09 pm | |
| ma bucur ca "vad fete noi" pe forum....ma bucur ca trai inscris si sper k te vei distra aici....dak ai vreo sugestie te rog sa ne-o spui si voi avea grija de ea..... in rest ....luv linkin park si statul dejeaba....si am vreo doua intrebari: 1.iti plac animeurile sau filmele horor?da si mie cateva sugestii... 2.esti pasionata de fashion......? 3.te pricepi sa umblii in photoshop....? | |
|
.. Vizitator
| Subiect: Re: Things about me ;) Lun Mar 31, 2008 12:02 am | |
| 1. Animeuri horror nu am vazut pana acum, dar filmele horror imi plac. Si sa iti dau kteva exemple: SAW, Jeepers Creepers, Gothika 2. Eh....normal k sunt pasionata de fashion, in special de accesorii. 2. Nu, ink nu am facut nimic in photoshop, dar ma batea gandul sa fac ceva zilele astea. |
|
T3mari membru nou
Numarul mesajelor : 4 Localizare : in a beautiful world YENI : WARN : Data de inscriere : 29/03/2008
| |
yumi moderator
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 32 YENI : REPUTATII : 34 WARN : Data de inscriere : 25/01/2008
| Subiect: Re: Things about me ;) Joi Apr 03, 2008 4:31 pm | |
| ma bucur k avem mambrii noi...sper sa postezi si u mai des ...si sa fii activa pt k imi plac parerile tale ...so welcome | |
|
criss_suzana ucenic anime
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 31 Localizare : Oradea,Anime town YENI : REPUTATII : 24 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: Things about me ;) Vin Apr 04, 2008 9:44 pm | |
| welcome on our forum T3mari.....urarile traditionale:have fun,happy posting si sper sa ne intzelegem bine :D :roll: | |
|
Momo-chan ucenic anime
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati YENI : REPUTATII : 80 WARN : Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: Things about me ;) Mar Aug 05, 2008 2:16 pm | |
| A trecut ceva timp, de cand te-ai inregistrat pe forum, deci nu mai esti de mult membru nou, si nici nu cred ca mai ai nevoie de un bine venit de la ceilalti useri. Deci topic closed. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Things about me ;) | |
| |
|