animetears
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

animetears

un forum pt toti maniacii obsedati de anime si manga

AcasaPortal*GalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

new thing-YENI si Reputatiile

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
black_wings
Admin
Admin
black_wings

feminin
Numarul mesajelor : 241
Varsta : 32
Localizare : bacau
YENI :
new thing-YENI si Reputatiile Left_bar_bleue154 / 100154 / 100new thing-YENI si Reputatiile Right_bar_bleue

REPUTATII : 82
WARN :
new thing-YENI si Reputatiile Left_bar_bleue0 / 1000 / 100new thing-YENI si Reputatiile Right_bar_bleue

Data de inscriere : 03/01/2008

new thing-YENI si Reputatiile Empty
MesajSubiect: new thing-YENI si Reputatiile   new thing-YENI si Reputatiile Icon_minitimeMier Apr 02, 2008 5:08 pm

Am vazut ideea de bani pe multe forumuri asa k eu am ales moneda oficiala a Japoniei....Yenul. aplauze ..fiecare user va primi la in scriere 100 de yeni pe care ii va folosi pt a da comanda de sig sau pt a deveni membru v.i.p.... gdh deasemenea la fiecare gfx sau fan art veti primi 5 puncte blush

Iar reputatiile vor creste in functie de complexitatea raspunsurilor si activitatea pe forum....cu ajutorul lor veti avea o anumita autoritate pe forum ...sper k ati inteles.... jff

deci ce parere aveti hdh

Ultima editare efectuata de catre black_wings in Vin Apr 04, 2008 3:34 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://animetears.forumgratuit.ro
yumi
moderator
moderator
yumi

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 32
YENI :
new thing-YENI si Reputatiile Left_bar_bleue95 / 10095 / 100new thing-YENI si Reputatiile Right_bar_bleue

REPUTATII : 34
WARN :
new thing-YENI si Reputatiile Left_bar_bleue0 / 1000 / 100new thing-YENI si Reputatiile Right_bar_bleue

Data de inscriere : 25/01/2008

new thing-YENI si Reputatiile Empty
MesajSubiect: Re: new thing-YENI si Reputatiile   new thing-YENI si Reputatiile Icon_minitimeMier Apr 02, 2008 6:04 pm

deagutza ideea
dar cine va ACORDA REPUTATIILE....ma gandeam ca si modeartorii sa aiba acest atribut
Sus In jos

new thing-YENI si Reputatiile
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
animetears :: WELCOME :: anunturi-
Mergi direct la: