black_rose membru nou
Numarul mesajelor : 34 Localizare : in spatiu YENI : REPUTATII : 16 WARN : Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: yusuke ...mort Sam Apr 05, 2008 4:52 pm | |
| in lupta cu shinobu yusuke a murit. ..cum ati reactionat ...ce va trecut prin minte in acel moment. ..cum v-ati imaginat sfarsitul... | |
|
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: Re: yusuke ...mort Sam Apr 05, 2008 11:40 pm | |
| o doamne imi amintesc momentul....eram disperata ...nu stiam ce se va intampla .. .prima data am crezut k e o gluma dar apoi am inceput am inceput sa ma gandesc la keiko ...cu cine va ramane...credeam k cu kurama.. .apoi cine il va invinge ...pe shinobu...?? imi imaginam k toti vor veni si isi vor combina puterile pt a-l invinge.. .oricum eram foarte trista | |
|
Momo-chan ucenic anime
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati YENI : REPUTATII : 80 WARN : Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: yusuke ...mort Dum Mai 04, 2008 5:55 pm | |
| Eu aproape ca am cazut de pe scaun.. Acum sincer nu imi imaginam asta, ma tulburase de tot, faza aia. Si mie imi era mila de keiko, dar si de ceilalti, si eram foarte suparata de faza aiai incat imi venea sa arunc tv-ul pe geam(just joking):D. | |
|
Byo.Shin membru nou
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 31 Localizare : here YENI : REPUTATII : 12 WARN : Data de inscriere : 05/05/2008
| Subiect: Re: yusuke ...mort Lun Mai 05, 2008 7:46 pm | |
| Am vazut acel episod >________> sincer imi venea sa plang cand am vazut aceea secventa. Dar parca ma asteptam sa se intample ceva, pur si simplu nu se putea termina asa... so... nu m-am panicat atat de rau, dar totusi a fost destul de trist >.> | |
|
ank membru nou
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Contesti YENI : REPUTATII : 14 WARN : Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: yusuke ...mort Joi Mai 08, 2008 12:13 pm | |
| Si yo la fel ca tine Byo.Shin imi venea sa plang , si ma gandeam ca nu postye fi mort trebuie sa se intample ceva , doar e personajul principal , si cine sa-l invinga pe Shinobu , daca el nu mai era , ceilalti nu puteu face asta chiar daca isi uneau puterile , totusi am fost si yo putin derutata cand am vazut ca a murit. | |
|
anda membru nou
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 29 Localizare : vs YENI : REPUTATII : 16 WARN : Data de inscriere : 06/07/2008
| Subiect: Re: yusuke ...mort Dum Iul 06, 2008 10:00 pm | |
| Mi-a placut ultimul episod ca s-au batut de-a binelea.Pana cand:Shinobu este invingator .Am ramas uimita. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: yusuke ...mort | |
| |
|