animetears
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

animetears

un forum pt toti maniacii obsedati de anime si manga

AcasaPortal*GalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

melisa&kruber-iubire???

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
black_rose
membru nou
membru nou
black_rose

feminin
Numarul mesajelor : 34
Localizare : in spatiu
YENI :
melisa&kruber-iubire??? Left_bar_bleue93 / 10093 / 100melisa&kruber-iubire??? Right_bar_bleue

REPUTATII : 16
WARN :
melisa&kruber-iubire??? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100melisa&kruber-iubire??? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 04/03/2008

melisa&kruber-iubire??? Empty
MesajSubiect: melisa&kruber-iubire???   melisa&kruber-iubire??? Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 5:28 pm

nu stiu sigur dar park intre cei doi exista ceva blush ....kruber vrea sa fie iubit.. jff a demonstrat asta de multe ori.. gdg ..dar melissa...ce vrea ea cu adevarat? gsd se iubesc ... jgdf .sau macar exista o aractie intre ei. hdh ..dak da.. de ce nu isi marsturisesc sentimemntele... sddgg imi explica si mie careva....
Sus In jos
Momo-chan
ucenic anime
ucenic anime
Momo-chan

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 30
Localizare : Galati
YENI :
melisa&kruber-iubire??? Left_bar_bleue115 / 100115 / 100melisa&kruber-iubire??? Right_bar_bleue

REPUTATII : 80
WARN :
melisa&kruber-iubire??? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100melisa&kruber-iubire??? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: melisa&kruber-iubire???   melisa&kruber-iubire??? Icon_minitimeMar Mai 13, 2008 6:13 pm

Sa zicem, doar ca au personalitati total diferite. Aici ai dreptate, intre ei exista o atractie , dar sunt umpic cam diferiti,..(parerea mea). Kruber, este intotdeauna pus pe sotii, foarte comic, mare pervers9mai ales cu Melisa), pe cand Melisa e o fata serioasa, hotarata, puternica, etc. Eu cred ca ei doi se potrivesc mai bine ca prieteni, că ca iubiti, nush daca s-ar potrivi asa de bine. Oricum ei doi, infrumuseteaza seria full metal panic, mai ales kruber(nu cumva il chema krutz, ca nici eu nu mai stiu exact..?).
Sus In jos
anda
membru nou
membru nou
anda

feminin
Numarul mesajelor : 27
Varsta : 29
Localizare : vs
YENI :
melisa&kruber-iubire??? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100melisa&kruber-iubire??? Right_bar_bleue

REPUTATII : 16
WARN :

Data de inscriere : 06/07/2008

MesajSubiect: Re: melisa&kruber-iubire???   melisa&kruber-iubire??? Icon_minitimeMar Iul 08, 2008 2:56 pm

Ba da asa il cheama.Intradevar parca se potrivesc mai mult ca prieteni.Mie una nu mi se pare ca se potrivesc deloc   nu nu nu .Sunt foarte diferiti(cel putin dupa parerea mea).
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: melisa&kruber-iubire???   melisa&kruber-iubire??? Icon_minitime

Sus In jos

melisa&kruber-iubire???
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
animetears :: ANIME :: MECHA :: full metal panic-
Mergi direct la: