interesanta povestire black_wings. Interesant.
Incerc si eu: Fiindca black_wings, a facut scena cu koga si kagome, eu o sa fac o alta scena cu kagome si ...(o sa vedeti voi)-Stiu ca pare absurd scena care am scris-o eu, fiind, e absolut imposibil sa se intample asta, dar in fine:
In Evul Mediu, se facuse noapte si licuricii, si-au facut aparitia pentru a lumina imprejurimile. Kagome, era foarte suparata pe Inuyasha pentru ca ii criticase mancarea gatita special pentru el, si fugi singura in padure, injurand si batjocarand pe Inuyasha, pentru rautatea lui.
Mai tarziu, stand pe busteanul, scorojit, si taiat de mult de sabiile ascutite ale unui viteaz, Kagome vede o umbra foarte stranie, ce se apropie de ea. Cand aceea umbra se apropie de ea , in fata ochilor ei apare Sesshomaru. Acesta ii lua mana si o intreaba de ce e suparata, iar Kagome, ramane uimita de comportamentul straniu, al lui Sesshomaru. Acesta se apropie de ea, si... In acest timp,Inuyasha se duce in padure
dupa Kagome si o gaseste pe Kagome in bratele lui Sesshomaru, iar Inuyasha crezand ca vrea sa o raneasca se repede la Sesshomaru plin de furie. Kagome, incearca sa-l opreasca, dar e prea tarziu, pentru ca sabia uriasa a lui Inuyasha strapunge trupul, firav a lui Kagome, care incearca sa il opreasca.
-The end-
Stiu, am cam exagerat umpic, dar m-a luat valul!...:D.
Am o imaginatie.....