animetears
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

animetears

un forum pt toti maniacii obsedati de anime si manga

AcasaPortal*GalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

rate the signature above you

In jos 
+5
Momo-chan
Byo.Shin
yumi
black_rose
falling_angel
9 participan?i
AutorMesaj
falling_angel
membru nou
membru nou
falling_angel

feminin
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 32
Localizare : undeva departe
YENI :
rate the signature above you Left_bar_bleue93 / 10093 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

REPUTATII : 2
WARN :
rate the signature above you Left_bar_bleue0 / 1000 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

Data de inscriere : 03/03/2008

rate the signature above you Empty
MesajSubiect: rate the signature above you   rate the signature above you Icon_minitimeSam Apr 05, 2008 11:46 pm

k...cred k fiecare stie care e ideea...fiecare ii ofera userului de mai sus o nota si ca sa evitam spamul trebuie sa
motivam de ce ....
eu nu am pe cine sa conemtez asa k astept pe urmatorul
Sus In jos
black_rose
membru nou
membru nou
black_rose

feminin
Numarul mesajelor : 34
Localizare : in spatiu
YENI :
rate the signature above you Left_bar_bleue93 / 10093 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

REPUTATII : 16
WARN :
rate the signature above you Left_bar_bleue0 / 1000 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

Data de inscriere : 04/03/2008

MesajSubiect: Re: rate the signature above you   rate the signature above you Icon_minitimeDum Apr 06, 2008 7:56 pm

10....imi place personajul si culorile folosite
Sus In jos
yumi
moderator
moderator
yumi

feminin
Numarul mesajelor : 105
YENI :
rate the signature above you Left_bar_bleue95 / 10095 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

REPUTATII : 34
WARN :

Data de inscriere : 25/01/2008

MesajSubiect: Re: rate the signature above you   rate the signature above you Icon_minitimeDum Mai 04, 2008 5:13 pm

10....imi place mai ales texul
Sus In jos
Byo.Shin
membru nou
membru nou
Byo.Shin

feminin
Numarul mesajelor : 31
Varsta : 31
Localizare : here
YENI :
rate the signature above you Left_bar_bleue130 / 100130 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

REPUTATII : 12
WARN :

Data de inscriere : 05/05/2008

MesajSubiect: Re: rate the signature above you   rate the signature above you Icon_minitimeMar Mai 06, 2008 6:09 pm

Imi place foarte mult sig-ul tau... imi place tipa si fontul folosit... deci 10 ^.^
Sus In jos
Momo-chan
ucenic anime
ucenic anime
Momo-chan

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 30
Localizare : Galati
YENI :
rate the signature above you Left_bar_bleue115 / 100115 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

REPUTATII : 80
WARN :

Data de inscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: rate the signature above you   rate the signature above you Icon_minitimeVin Mai 16, 2008 4:00 pm

Se vede ca esti pe stilul, sau ca asculti muzica de gen: j-rock, nu? Interesanta tipa, e cumva idolul tau, din acest gen?
Imi plac mult noantele de alb, combinate cu rosu si binenteles cu negru.
Deja si textul spune ca e sexy.
10!
Sus In jos
black_wings
Admin
Admin
black_wings

feminin
Numarul mesajelor : 241
Localizare : bacau
YENI :
rate the signature above you Left_bar_bleue154 / 100154 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

REPUTATII : 82
WARN :

Data de inscriere : 03/01/2008

MesajSubiect: Re: rate the signature above you   rate the signature above you Icon_minitimeSam Mai 17, 2008 2:02 pm

ador setul tau ...e foarte bn lucrat...10...lumina si culorile....e uber
Sus In jos
https://animetears.forumgratuit.ro
Yume
membru nou
membru nou
Yume

feminin
Numarul mesajelor : 27
Varsta : 31
Localizare : Kyoto ^.^
YENI :
rate the signature above you Left_bar_bleue100 / 100100 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

REPUTATII : 13
WARN :

Data de inscriere : 08/07/2008

MesajSubiect: Re: rate the signature above you   rate the signature above you Icon_minitimeMar Iul 08, 2008 1:27 pm

10 [imi place animeul si culorile sunt destul de frumoase] aplauze
Sus In jos
Miyuki Momoiro
membru nou
membru nou
Miyuki Momoiro

feminin
Numarul mesajelor : 3
Varsta : 28
Localizare : Chisinau
YENI :
rate the signature above you Left_bar_bleue100 / 100100 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

REPUTATII : 1
WARN :

Data de inscriere : 01/06/2008

MesajSubiect: Re: rate the signature above you   rate the signature above you Icon_minitimeVin Iul 25, 2008 9:12 pm

Dar,din pacate nu ai semnatura,asa ca ce sa spun?
pai cred ca ar trebui sa astept sa isi dea altcineva cu parerea
Sus In jos
http://sweetyumeworld.smfforfree2.com
Momo-chan
ucenic anime
ucenic anime
Momo-chan

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 30
Localizare : Galati
YENI :
rate the signature above you Left_bar_bleue115 / 100115 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

REPUTATII : 80
WARN :

Data de inscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: rate the signature above you   rate the signature above you Icon_minitimeSam Iul 26, 2008 1:07 pm

Nikko-chan a scris:
Dar,din pacate nu ai semnatura,asa ca ce sa spun?
pai cred ca ar trebui sa astept sa isi dea altcineva cu parerea
Off Topic:Pai, uitati cum facem..., ca observ ca nici tu Nikko-chan, nu ai semnatura, si nu am ce sa comentez...Ca sa nu mai tinem jocul in loc, propun la cei care nu aveti semnatura, urmatorul user sa isi spuna parerea despre avatar, ok?(ca macar sa nu tinem jocul in loc)...
On Topic:
Deci pentru, Yume:
Dupa av, se vede, ca iti place mult de Miku. Cool, fiindca si mie imi place de el dhg . Deci 10+!
Si pentru Nikko-chan:
Av: E draguta fata... Chiar imi place. 10! ...
...
Sus In jos
Miko
membru nou
membru nou
Miko

feminin
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 28
Localizare : Tokyo,Japonia
YENI :
rate the signature above you Left_bar_bleue105 / 100105 / 100rate the signature above you Right_bar_bleue

REPUTATII : 6
WARN :

Data de inscriere : 07/07/2008

MesajSubiect: Re: rate the signature above you   rate the signature above you Icon_minitimeSam Iul 26, 2008 6:56 pm

Ce super e semnatura...10+
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: rate the signature above you   rate the signature above you Icon_minitime

Sus In jos

rate the signature above you
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» rate the melodi above you

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
animetears :: CAFENEA :: Jocuri-
Mergi direct la: