| Serus ^^' | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Byo.Shin membru nou
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 31 Localizare : here YENI : REPUTATII : 12 WARN : Data de inscriere : 05/05/2008
| Subiect: Serus ^^' Lun Mai 05, 2008 7:22 pm | |
| Buna... eu sunt Yume ^^''' am 14 ani si ador Japonia.. ahm... uhm... well ... nu ma pricep la descrieri, deci mai bine ma intrebati daca vreti sa stiti ceva despre mine >.< | |
|
| |
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: Re: Serus ^^' Lun Mai 05, 2008 9:40 pm | |
| un membru nou...cu idei uber.... mmmm....intrebari... pai sunt chestii care ma iuntereseaza in mod special si anume :
- NUmele tau e chiar yume sau e doar nik?
- esti priceputa in photoshop sau in programe asemanatoare?
- care e parerea ta generala despre forum si ce ar trebui imbuinatatit?
- iti plac filmele horor si fashionul?
- ce muzik asculti?
- de unde esti(sper sa nu fiu indiscreta?
| |
|
| |
falling_angel membru nou
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 32 Localizare : undeva departe YENI : REPUTATII : 2 WARN : Data de inscriere : 03/03/2008
| Subiect: Re: Serus ^^' Lun Mai 05, 2008 9:58 pm | |
| mam uitat peste mesajele tale si faci seturi minunate ...ma gandeam k poate te oferi sa ne faci si noua astfel de capodopere la topicul corespunzator.... so ce parere ai de forum...oricum ma bucur k inca nu incalci regulile si participi la constructia forumului | |
|
| |
Byo.Shin membru nou
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 31 Localizare : here YENI : REPUTATII : 12 WARN : Data de inscriere : 05/05/2008
| Subiect: Re: Serus ^^' Mar Mai 06, 2008 3:10 pm | |
| Ce oameni draguti ^.^ yeah... thanks for the welcome. Acum sa raspund la intrebari:
1. Nu ma cheama Yume, ma cheama Madalina... Yume inseamna mult mai mult pentru mine decat un simplu nick >.> Dar l-am schimbat pe forum-ul acesta pentru ca am vazut ca mai e o fata yumi >.>
2. Pai nu pot zice ca ma pricep la Photoshop... uneori imi place sa lucru in el, dar acest uneori e foarte rar >.>
3. Pai forum-ul e destul de bun si nu cred ca mai trebuie ceva imbunatatiri, momentan n-am nici o idee.
4. Imi plac ambele... dar dupa fashion nu ma prea dau in vant >.>
5. Ascult orice fel de muzica, inafara de manele si populara... dar mai mult ascult j-rock.
6. Baia de Aries ^^'''' | |
|
| |
ank membru nou
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Contesti YENI : REPUTATII : 14 WARN : Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Serus ^^' Joi Mai 08, 2008 12:04 pm | |
| Hy , bine ai venit si pe aici Byo.Shin !Sper sa te distrezi si sa-ti faci prieteni nou! Pai intrebari ti s-au pus , am si yo una mica: Care e culoarea ta preferata? | |
|
| |
Byo.Shin membru nou
| Subiect: Re: Serus ^^' Vin Mai 09, 2008 3:57 pm | |
| Oh good... pai culoarea mea preferata e movul >.>
Thanks for the welcome ^^'' | |
|
| |
criss_suzana ucenic anime
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 31 Localizare : Oradea,Anime town YENI : REPUTATII : 24 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: Serus ^^' Sam Mai 10, 2008 6:11 pm | |
| ....scuze...intarziata ca de obicei....pai iti urez bun venit printre noi.....si ce sa te mai intreb...pai Iti plac fic-urile?.....Ai scris vre-unul? :D :P | |
|
| |
Byo.Shin membru nou
| Subiect: Re: Serus ^^' Sam Mai 10, 2008 7:27 pm | |
| Imi plac foarte mult fic-urile... am scris ceva, dar cred ca mai degraba e un roman decat fic... si nici nu l-am postat niciunde... nici nu cred ca o sa-l postez prea curand o.O' | |
|
| |
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: Re: Serus ^^' Sam Mai 10, 2008 7:32 pm | |
| eu zic sa-ti faci debutul la noi k cine stie ....poate se dovedeste k esti un talent inascut | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Serus ^^' | |
| |
|
| |
| Serus ^^' | |
|