animetears
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

animetears

un forum pt toti maniacii obsedati de anime si manga

AcasaPortal*GalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Kimi Ga Nozomu Eien(Pareri+Nota)

In jos 
AutorMesaj
Momo-chan
ucenic anime
ucenic anime
Momo-chan

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 30
Localizare : Galati
YENI :
Kimi Ga Nozomu Eien(Pareri+Nota) Left_bar_bleue115 / 100115 / 100Kimi Ga Nozomu Eien(Pareri+Nota) Right_bar_bleue

REPUTATII : 80
WARN :
Kimi Ga Nozomu Eien(Pareri+Nota) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Kimi Ga Nozomu Eien(Pareri+Nota) Right_bar_bleue

Data de inscriere : 04/05/2008

Kimi Ga Nozomu Eien(Pareri+Nota) Empty
MesajSubiect: Kimi Ga Nozomu Eien(Pareri+Nota)   Kimi Ga Nozomu Eien(Pareri+Nota) Icon_minitimeJoi Mai 15, 2008 8:25 pm

A vazut cineva acest anime?
Eu l-am vazut mai demult, si pot spune ca e foarte trist, super trist, Kimi Ga Nozomu Eien(Pareri+Nota) Icon_733132 etc.
Acest anime mi-a placut foarte mult mai ales ca povestea aceasta o poate avea oricare dintre noi...Personajul care mi-a placut cel mai mult a fost Akane...imita cel mai bine tipul victimei indurerate...este foarte suparata cand descopera relatia dintre Takayuki si Mitsuki, felul in care le vorbeste dupa...cred ca oricine care ar avea o sora/frate in spital neajutorat ar reactiona asa fara a se gandi daca este corect sau nu...Prima oara cand am vazut ca Takayuki doreste sa isi continuie viata alaturi de Mitsuki fara a-si mai aminti de Haruka mi s-a parut o dovada de mare egoism din partea lor...dar pe parcursul povestii am reflectat si mi-am dat seama ca este normal ca orice om sa-si refaca viata.... Ii dau un 9. Alte pareri...
Kimi Ga Nozomu Eien(Pareri+Nota) 4840110514
Sus In jos

Kimi Ga Nozomu Eien(Pareri+Nota)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pareri+Nota
» Pareri&Nota
» Pareri+Nota
» Review+Nota+Pareri
» Anime Pareri+Nota