Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
Subiect: The notebook Sam Mai 17, 2008 2:28 pm
Un film surprinzator.....un final impresionant care urmareste evolutia personajelor in decursul a catorva ani...dezamagiri ...iubiri profunde ...scene amuzante ...filmul le are pe toate ...e detul de lung dar cu siguranta nu o sa va plictisiti si poate realizati si voi care e finalul
blue_flower membru nou
Numarul mesajelor : 16 Localizare : in desert YENI : REPUTATII : 9 WARN : Data de inscriere : 04/03/2008
Subiect: Re: The notebook Dum Mai 25, 2008 7:43 pm
e povestea tipica ...ea e bogata ,el sarac,o iubire imposibila care trebuie sa astepte ani intregi pana sa se implineasca ...lacrimi la sfarsit ... povestea dragutza mai ales cea a celor doi batranei ...
Midori chan membru nou
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 32 Localizare : tgv YENI : REPUTATII : 8 WARN : Data de inscriere : 19/02/2008
Subiect: Re: The notebook Sam Iun 14, 2008 2:55 pm
mi'a placut...cred ca e cel mai frumos film d dragoste pe care l-am vazut mi'a placut ca i-au aratat pe ei 2 batrani..ea isi pierduse memoria...si am murit amandoi fericiti...daca nu puneau faza asa nu era interesant