black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: coolgirl vs. bravogirl Lun Ian 21, 2008 5:43 pm | |
| ambele reviste sunt de succes national si sunt cumparate de mii de adolescente insa au continut deferit asa ca fiecare are un preferat ...spre ex eu prefer cool girl insa eu nu voi spune motivul pt k va vaoi lasa pe voi | |
|
criss_suzana ucenic anime
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 31 Localizare : Oradea,Anime town YENI : REPUTATII : 24 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: coolgirl vs. bravogirl Vin Feb 15, 2008 2:43 pm | |
| pai nu stiu cer sa zic.....eu amandoua le cumpar....uneori imi place coolgirl(pt k are mai multe teste).....alteori imi place bravogirl(pt k are mai multe subiecte care imi plac) :afro: | |
|
yumi moderator
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 32 YENI : REPUTATII : 34 WARN : Data de inscriere : 25/01/2008
| Subiect: Re: coolgirl vs. bravogirl Dum Feb 17, 2008 9:38 pm | |
| imi plac amandoua insa o prefer pe cool girl...nu ratez nici un numar im place k are multe articole despre moda si ingrijire....plus k are si zona do it yourself!...am facut multe chestii de acolo ...imi plac povestile adevarate ale cititoarelor si boys zone(aflu chestii pe care nu le stiam) | |
|
Midori chan membru nou
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 32 Localizare : tgv YENI : REPUTATII : 8 WARN : Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: coolgirl vs. bravogirl Mier Feb 20, 2008 5:32 pm | |
| hmm..ambele...coolgirl e mai complexa, are mai multe lucruri, pe cand bv girl..o citesc in cateva minute..e plina de reclame, ca si bravo...iau mai des bv girl, chiar daca e mai buna cool...asa m'am obisnuit sa iau bvgir;... | |
|
Momo-chan ucenic anime
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati YENI : REPUTATII : 80 WARN : Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: coolgirl vs. bravogirl Vin Mai 16, 2008 3:22 pm | |
| Amandoua revistele au multe in comun. Inainte eram cititoare fidela al lui BG, dar acum imi place mai mult CG, deoarece are mai multe pagini e si mai complexa, are mai multe teste, dar si BG, imi place (mai ales horoscopul :D.). | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: coolgirl vs. bravogirl | |
| |
|