Momo-chan ucenic anime
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati YENI : REPUTATII : 80 WARN : Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Literatura, in general Dum Mai 25, 2008 8:16 pm | |
| In general, va place literatura?(sincer..). Mie imi place mult literatura, dar recunosc ca nu citesc prea des, mai ales ca nici nu prea am timp, de citit. In general, citesc tot felul de carti, imi plac si cartiele de dragoste, si cele palpitande, dar singura exceptie sunt cartile de istorie, acre pur si simplu le urasc. Romanele acelea de cate 500/400 de pagini, in care se povesteste o batalie dintre nush cine si nush cine, cu evenimente istorie, ci celelalte-astea le urasc, sunt foarte plictisitoare(cel putin eu nu gasesc ceva bun la ele). Daca am tot deschis acest topic, aici vrea sa spuneti daca va place sau nu literatura si de ce. Puteti sa spuneti si ce genuri de carti preferati, cel mai mult. | |
|
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: Re: Literatura, in general Dum Mai 25, 2008 8:21 pm | |
| inainte imi placea sa citesc dar acum cu internetul care iti face cu ochii nu prea am timp ...insa le citesc pe cele pt scoala care sunt destul de multe si cam dificile de pricepout asa k ma plictisesc cam repede... in schib cele cu sherlock holmes ma fascineaza ...si cele de dragoste pot spune ca ma mai atrag insa cele politiste raman pe primul loc.. | |
|
J-Rock_Girl membru nou
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : Bacau YENI : REPUTATII : 11 WARN : Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Literatura, in general Mier Iul 16, 2008 12:03 pm | |
| ji mie imi plac cele cu sherlock holmes sunt foarte interesante dar cartile horror si sf sunt preferatele mele intradevar stau mai mult la calculator decat sa citesc dar cand ma apuc de citit nu mai termin dacat atunci cand nu mai am ce citi | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Literatura, in general | |
| |
|