animetears
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

animetears

un forum pt toti maniacii obsedati de anime si manga

AcasaPortal*GalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Hello! Im Miko-chan

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Miko
membru nou
membru nou
Miko

feminin
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 28
Localizare : Tokyo,Japonia
YENI :
Hello! Im Miko-chan Left_bar_bleue105 / 100105 / 100Hello! Im Miko-chan Right_bar_bleue

REPUTATII : 6
WARN :
Hello! Im Miko-chan Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hello! Im Miko-chan Right_bar_bleue

Data de inscriere : 07/07/2008

Hello! Im Miko-chan Empty
MesajSubiect: Hello! Im Miko-chan   Hello! Im Miko-chan Icon_minitimeLun Iul 07, 2008 12:28 pm

Sallz!! Numele meu este Maria si am 12 ani.
Ador:animeurile,animalele,dansul,muzica etc.
Detest:ciorba,fasolea:fjhd: sarmalele etc.
Animeuri pref: Jigoku Shoujo(Hell Girl sd ),Kamichu,Kaleido Star,Inuyasha,Spiral,Rosario+Vampire,Full Metal Alchemist,Death Note,Gravitation sd si tot ce tine de horror,comedie,aventura,dragoste etc.
Seriale pref: H2o ,1001 de nopti kj'lb etc.
Jocuri pref: sincer nici unul nu-mi place
Muzica pref: pop,hip-hop,rock etc
Trupe pref: An cafe,Cinema Bizarre,RBD etc

Cam atat despre mine...ja ne!
Sus In jos
Momo-chan
ucenic anime
ucenic anime
Momo-chan

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 30
Localizare : Galati
YENI :
Hello! Im Miko-chan Left_bar_bleue115 / 100115 / 100Hello! Im Miko-chan Right_bar_bleue

REPUTATII : 80
WARN :
Hello! Im Miko-chan Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hello! Im Miko-chan Right_bar_bleue

Data de inscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: Hello! Im Miko-chan   Hello! Im Miko-chan Icon_minitimeLun Iul 07, 2008 1:15 pm

Yee! Ce bine! Avem inca un membru nou. Ureshii!!! Bine ai venit, Miko! Sper sa te simti bine alaturi de noi, si sa fii activa. Happy posting, and no spam!
si, desigur: Have fun!
Si cum le-am pus si celorlalti membrii noi, cate o intrebare, iti pun si tie una(hehe, nu scapi de mine asa de usor).
Ce iti place, sau ce nu iti place la forumul Anime Tears?
Ja! Ne mai vedem, noi.
...
Sus In jos
black_wings
Admin
Admin
black_wings

feminin
Numarul mesajelor : 241
Varsta : 32
Localizare : bacau
YENI :
Hello! Im Miko-chan Left_bar_bleue154 / 100154 / 100Hello! Im Miko-chan Right_bar_bleue

REPUTATII : 82
WARN :

Data de inscriere : 03/01/2008

MesajSubiect: Re: Hello! Im Miko-chan   Hello! Im Miko-chan Icon_minitimeLun Iul 07, 2008 4:03 pm

bine ai venit miko san....sper sa nu regreti k teai inscris /.....vad k avem detule lucruri in comun si zic eu k ne vom intelege destul de bn ....
Sus In jos
https://animetears.forumgratuit.ro
yumi
moderator
moderator
yumi

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 32
YENI :
Hello! Im Miko-chan Left_bar_bleue95 / 10095 / 100Hello! Im Miko-chan Right_bar_bleue

REPUTATII : 34
WARN :

Data de inscriere : 25/01/2008

MesajSubiect: Re: Hello! Im Miko-chan   Hello! Im Miko-chan Icon_minitimeLun Iul 07, 2008 4:31 pm

si eu ador rosario+vampire ....si celeletae pe care leai enumerat ....se pare k ne vom intelege de minune
Sus In jos
Miko
membru nou
membru nou
Miko

feminin
Numarul mesajelor : 25
Varsta : 28
Localizare : Tokyo,Japonia
YENI :
Hello! Im Miko-chan Left_bar_bleue105 / 100105 / 100Hello! Im Miko-chan Right_bar_bleue

REPUTATII : 6
WARN :

Data de inscriere : 07/07/2008

MesajSubiect: Re: Hello! Im Miko-chan   Hello! Im Miko-chan Icon_minitimeMar Iul 08, 2008 11:49 am

Multumesc pentru aceasta primire calduroasa...si in legatura cu intrebarea lui Blue Rose imi place tot la forumul Anime Tears este foarte reusit.Nu am nicio nelamurire in legatura cu el...si nici nu cred ca voi avea vreodata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hello! Im Miko-chan   Hello! Im Miko-chan Icon_minitime

Sus In jos

Hello! Im Miko-chan
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
animetears :: WELCOME :: Sa ne cunoastem mai bine-
Mergi direct la: