Miko membru nou
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 28 Localizare : Tokyo,Japonia YENI : REPUTATII : 6 WARN : Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Hello! Im Miko-chan Lun Iul 07, 2008 12:28 pm | |
| Sallz!! Numele meu este Maria si am 12 ani. Ador:animeurile,animalele,dansul,muzica etc. Detest:ciorba,fasolea:fjhd: sarmalele etc. Animeuri pref: Jigoku Shoujo(Hell Girl ),Kamichu,Kaleido Star,Inuyasha,Spiral,Rosario+Vampire,Full Metal Alchemist,Death Note,Gravitation si tot ce tine de horror,comedie,aventura,dragoste etc. Seriale pref: H2o ,1001 de nopti etc. Jocuri pref: sincer nici unul nu-mi place Muzica pref: pop,hip-hop,rock etc Trupe pref: An cafe,Cinema Bizarre,RBD etc Cam atat despre mine...ja ne! | |
|
Momo-chan ucenic anime
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati YENI : REPUTATII : 80 WARN : Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: Hello! Im Miko-chan Lun Iul 07, 2008 1:15 pm | |
| Yee! Ce bine! Avem inca un membru nou. Ureshii!!! Bine ai venit, Miko! Sper sa te simti bine alaturi de noi, si sa fii activa. Happy posting, and no spam! si, desigur: Have fun! Si cum le-am pus si celorlalti membrii noi, cate o intrebare, iti pun si tie una(hehe, nu scapi de mine asa de usor). Ce iti place, sau ce nu iti place la forumul Anime Tears? Ja! Ne mai vedem, noi. ... | |
|
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: Re: Hello! Im Miko-chan Lun Iul 07, 2008 4:03 pm | |
| bine ai venit miko san....sper sa nu regreti k teai inscris /.....vad k avem detule lucruri in comun si zic eu k ne vom intelege destul de bn .... | |
|
yumi moderator
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 32 YENI : REPUTATII : 34 WARN : Data de inscriere : 25/01/2008
| Subiect: Re: Hello! Im Miko-chan Lun Iul 07, 2008 4:31 pm | |
| si eu ador rosario+vampire ....si celeletae pe care leai enumerat ....se pare k ne vom intelege de minune | |
|
Miko membru nou
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 28 Localizare : Tokyo,Japonia YENI : REPUTATII : 6 WARN : Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: Hello! Im Miko-chan Mar Iul 08, 2008 11:49 am | |
| Multumesc pentru aceasta primire calduroasa...si in legatura cu intrebarea lui Blue Rose imi place tot la forumul Anime Tears este foarte reusit.Nu am nicio nelamurire in legatura cu el...si nici nu cred ca voi avea vreodata. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hello! Im Miko-chan | |
| |
|