animetears
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

animetears

un forum pt toti maniacii obsedati de anime si manga

AcasaPortal*GalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Intamplari amuzante petrecute de voi

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
J-Rock_Girl
membru nou
membru nou
J-Rock_Girl

feminin
Numarul mesajelor : 32
Varsta : 31
Localizare : Bacau
YENI :
Intamplari amuzante petrecute de voi Left_bar_bleue120 / 100120 / 100Intamplari amuzante petrecute de voi Right_bar_bleue

REPUTATII : 11
WARN :
Intamplari amuzante petrecute de voi Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Intamplari amuzante petrecute de voi Right_bar_bleue

Data de inscriere : 27/06/2008

Intamplari amuzante petrecute de voi Empty
MesajSubiect: Intamplari amuzante petrecute de voi   Intamplari amuzante petrecute de voi Icon_minitimeMier Iul 16, 2008 1:19 pm

lol! Pe acest topi va rog sa scriti intamplarile amuzante ca vi sau intamplat gdh

Ca demonstratie va voi spune ce mi sa intamplat mie:
Deci eram la mare cu parinti in Bulgaria pe plaja iar eu ca sa incerc ceva extrem am batuto la cap pe maicamea sa ma lase cu parasuta trasa de o barca deasupra mari pana la urma am convinso pe mama zis ji facut era pe la mijlocul mari sau cam aja ca rog era apa foarte adanca iar eu nu jtiam sa inot dar nu trebuia sa ma scufund deci era ok dar dintr-o data barca sa oprit intrase ceva la motor lol! doamne ji am cazut cu tot cu parjuta numai meduze mau pijcat mai aveam putin ji ma scufundam dar ma pisns ala din barca ji am mers cu barca pana pe uscat mama era atat de speriata pana ji tata sa speriat era foarte ametita dar apoi searca in miam amintit am ras o gramada a fost o intamplare...
lol!
Sus In jos
black_wings
Admin
Admin
black_wings

feminin
Numarul mesajelor : 241
Varsta : 32
Localizare : bacau
YENI :
Intamplari amuzante petrecute de voi Left_bar_bleue154 / 100154 / 100Intamplari amuzante petrecute de voi Right_bar_bleue

REPUTATII : 82
WARN :
Intamplari amuzante petrecute de voi Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Intamplari amuzante petrecute de voi Right_bar_bleue

Data de inscriere : 03/01/2008

Intamplari amuzante petrecute de voi Empty
MesajSubiect: Re: Intamplari amuzante petrecute de voi   Intamplari amuzante petrecute de voi Icon_minitimeSam Iul 19, 2008 11:57 am

sincer nu as vrea sa mi se intample asa ceva ...pe langa faptul ca nu prea e de ras puteai fi ranita jfj

my turn:
ceea ce va povestesc nu mi sa intamplat mie ci unei bune prietene..... hd
Eram cu gasca in oras si era destul de cald afara hot .Apa ni se terminase si nu mai aveam bani asa k am cautata o modalitate de a face rost de ei.In apropiere era o biserica(pt cei din bacau era sf.nicolae) iar in curte erau 2 proaspat casatoriti care isi imortalizau acele momente fericite cand oana(e dark_cristal) si-a adus aminte k dak stropesi mireasa cu apa primesti bani zhdh (ceea ce nu stia ea e ca acest lucru se face la plercarea miresei de acasa mut ).
Zis si facut...am sacrificat si ultimii stropi de apa din bidon sad si oana ia aruncat pe mireasa ...in secunda urmatoare mireasa a inceput sa strige iar cativa tipi inalti si fiorosi au inceput sa ne alerge... hjkl din fericire nu au tinut mortis sa ne prinda asa k am scapat tefere dasd ....evident cand neam oprit am inceput sa radem si sa facem misto de biata oana care nu vroia decat sa faca rost de bani smile ...a fost foarte amuzant mai ales k tot orasul se uita la noi th
Sus In jos
https://animetears.forumgratuit.ro

Intamplari amuzante petrecute de voi
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
animetears :: CAFENEA :: Off topic-
Mergi direct la: