| shuichi fata? | |
|
+8Momo-chan ank criss_suzana yumi black_rose dark_cristal melisa black_wings 12 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| |
| |
melisa membru nou
Numarul mesajelor : 7 YENI : REPUTATII : 2 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: shuichi fata? Joi Feb 07, 2008 12:36 pm | |
| mi-ar fi placut ca shu sa fie fata deoarece ne gandeam ca am fi avut si noi o sansa cu yuki dar daca ar fi fost NIMIK DIN GRAVI NU MAI ERA LA FEL.sunt sigura.adik sa fie formatia BL formada din 2 baieti si 1 fata? :scratch: .si majoritatea personajelor din gravi sunt "gay".de cine sar mai fi indragostit ei? :scratch: asta e parerea mea. | |
|
| |
dark_cristal membru nou
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 30 YENI : REPUTATII : 3 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: shuichi fata? Vin Feb 08, 2008 5:34 pm | |
| cred k tocmai acesta e farmecul serialului...nu cred k mi-asi imagina o fata comportandu-se ca suichi plus k e foarte sweet knd se imbraca in fata doar k sa-i faca pe plac lui yuki... :blush??: imi sunt simpatice pewrsonajele asa cum sunt | |
|
| |
black_rose membru nou
Numarul mesajelor : 34 Localizare : in spatiu YENI : REPUTATII : 16 WARN : Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: shuichi fata? Dum Mar 16, 2008 5:51 pm | |
| ma ar fi fost interesant sa fie o fata cu atitudinea lui shuichi dar atunci as fi fost geloasa si nu miar fi comvenit ca yuki sa ramana cu ea..... deci e bn asa cum e | |
|
| |
yumi moderator
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 32 YENI : REPUTATII : 34 WARN : Data de inscriere : 25/01/2008
| Subiect: Re: shuichi fata? Joi Apr 03, 2008 5:03 pm | |
| serialul este perfect conceput ..sincer nu as vrea sa schimb ceva la el deci nu as accepta k shuichi sa fie metamorfozat in fata. ..poate intr-o vrajitoare... dar atunci ideea serialului s-ar schimba radical...deci sa ramana asa cum este | |
|
| |
criss_suzana ucenic anime
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 31 Localizare : Oradea,Anime town YENI : REPUTATII : 24 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: shuichi fata? Vin Apr 04, 2008 10:19 pm | |
| anime-ul e perfect asa cum e...insa sa nu fiu off topic sa va raspund pai daca shuichi ar fi fost fata actiunile serialului nu ar fi avut loc... :suspect: nicio aventura,nimic deci nu vad cum ar fi fost anime-ul daca shuichi ar fi fost fata :silent: | |
|
| |
ank membru nou
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Contesti YENI : REPUTATII : 14 WARN : Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: shuichi fata? Mier Apr 16, 2008 12:13 am | |
| Pai serialul e bun asa cum e , adevarul e ca atunci cand am vazut reclama la anime , am crezut ca Shuichi e fata , pai da e bine asa cum e , daca ar fi fata n-ar fi asa amuzant serialul . | |
|
| |
Momo-chan ucenic anime
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati YENI : REPUTATII : 80 WARN : Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: shuichi fata? Mar Mai 06, 2008 3:47 pm | |
| Eu sunt total de acord cu dark_cristal. Are dreptate: Animeul nu ar mai fi asa de interesant, si totusi asta e farmecul sau. Poate ca daca Shuichi era fata, nimic din este prezentat in serial, nu ar mai fi la fel: actiunile personajelor, comportamentul, lor, etc. Totul ar fi complet schimbat, si cred ca ar deveni un anime romantic, banal, ca unele(nu dau nume). | |
|
| |
Byo.Shin membru nou
Numarul mesajelor : 31 Varsta : 31 Localizare : here YENI : REPUTATII : 12 WARN : Data de inscriere : 05/05/2008
| Subiect: Re: shuichi fata? Mar Mai 06, 2008 4:04 pm | |
| De ce ne place anime-ul [cel putin de ce imi place]:
1. Pentru grafica 2. Pentru coloana sonora 3. Pentru personaje si poveste.
Si cred ca 3 e cea mai importanata... deci anime-ul nu ar mai fi fost la fel daca Shu era fata... era pur si simplu un anime banal si deloc interesant. Asa e mult mai dragut, daca Shu era fata nu era la fel de interesanta povestea dintre cei doi si nu ar mai fi existat o poveste plina de suspans... e intr-un fel perfecta. Deci... mie nu mi-ar fi placut deloc sa fi fost Shu fata >.< | |
|
| |
J-Rock_Girl membru nou
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : Bacau YENI : REPUTATII : 11 WARN : Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: shuichi fata? Vin Iun 27, 2008 1:10 pm | |
| Asta ar fi fost total aiurea suichi fata? dar pers meu preferat cine ar fi fost el e prea dragutz ca sa se transfome intro fata ji sincera sa fiu nu vad o fata comportanduse ca suchi.... | |
|
| |
Miko membru nou
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 28 Localizare : Tokyo,Japonia YENI : REPUTATII : 6 WARN : Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: shuichi fata? Lun Iul 07, 2008 12:52 pm | |
| Prima data cand am vazut reclama si eu am crezut ca e fata..se mai imbraca si in fusta uneori dar se pare ca m-am inselat...si oricum animeul era plictisitor daca Shuichi era fata... desi chiar seamana cu o fata...nu spun la comportament ci la fizic..Shuichi are parul roz...daca era alta culoare mai semana cu un baiat dar asa... Aseara m-am uitat cu tatal meu pe Animax si dupa Hell Girl era Gravitation si el zicea ca Shu este fata..dar cand i-a auzit vocea... | |
|
| |
Yume membru nou
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 31 Localizare : Kyoto ^.^ YENI : REPUTATII : 13 WARN : Data de inscriere : 08/07/2008
| Subiect: Re: shuichi fata? Mar Iul 08, 2008 1:15 pm | |
| Uneori are momente cand se comporta ca o fata dar mie imi place ambele roluri de fata si baiat e funny si kawaiii Nasol ca Yuki nu prea ii acorda atentie asa cum si`ar dori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: shuichi fata? | |
| |
|
| |
| shuichi fata? | |
|