| in iad cu ei | |
|
+6Momo-chan black_rose melisa yumi kagome_chan black_wings 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: in iad cu ei Lun Ian 28, 2008 3:07 pm | |
| dak ai enma ar exista cu adevarat ati fi in stare sa trimiteti pe cineva in iad. :?: :?: ..v-ati asuma aceast blastem.. :!: ..sau ati prefera sa suferiti .....dar acum sa facem un joc.. :idea: ..dupa ce va dati cu parerea ..spuneti numele unei persoane kare va facut sa suferiti si...in special ce va facut | |
|
| |
kagome_chan membru nou
Numarul mesajelor : 1 YENI : WARN : Data de inscriere : 28/01/2008
| Subiect: in iad cu ei Mar Ian 29, 2008 10:06 pm | |
| Nu!Niciodata nu as face asa ceva..cu nimeni.. :x :x :x orice mi-ar face..nici nu ma gandesc.. | |
|
| |
yumi moderator
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 32 YENI : REPUTATII : 34 WARN : Data de inscriere : 25/01/2008
| Subiect: Re: in iad cu ei Dum Feb 03, 2008 1:54 pm | |
| in realitate nu...pt k nu merita sa traiesc cativa ani fericita si sa sufar pt etarnitate dar.....dak ar fi cred k l-as trimite pe fratemiu mai mic :tongue: pt k este "a pain in the ass" :suspect: :suspect: in legatura cu asta va dau un link......foarte interesant. :roll: ...(nu stiu de ce dar tremur...nici nu pot sa tastez....cred k radeti de mn :pale: ...dar ma sperii usor ) http://www.hellcorrespondence.com/Iar aici un amv foarte interesant http://www.funimation.com/hellgirl/cui ii surade ideea......???????? :roll: :roll: | |
|
| |
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: Re: in iad cu ei Lun Feb 04, 2008 3:39 pm | |
| imi place mult amv-ul am gasit si eu un site mai autentic....cu trimsul in iad http://roffel.at/jigoku/ insa imi place mai mult al tau pt il primeste si cel trimis in iad | |
|
| |
melisa membru nou
Numarul mesajelor : 7 YENI : REPUTATII : 2 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: in iad cu ei Joi Feb 07, 2008 12:51 pm | |
| yumi.situl tau este chiar infiorator si recunosc in realitate am intrat si eu p site-ul lui black wings (jigoku tsushin) dar chiar mia fost frika si sa scriu nishte litere aiurea.ma infioara gandul ca ar putea trimite pe cineva in iad.chiar daca cred ca e doar o gluma. aici trebuie sa recunosc.daca chiar ar merge site-ul as abuza de el ,atatea persoane ma fac sa sufar.dar nu vreau sa merg in iad asa ca ....raman sa ma chinuie . :cry: | |
|
| |
black_rose membru nou
Numarul mesajelor : 34 Localizare : in spatiu YENI : REPUTATII : 16 WARN : Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: in iad cu ei Dum Mar 16, 2008 5:59 pm | |
| e foarte tare site-ul lui yumi...... dar nju cred k as trimite pe cineva in iad pentru numic in lume...nu as suporta ideea k din cauza mea un om nu mai traieste...k practic il omori...deci as suferi in tacere | |
|
| |
Momo-chan ucenic anime
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati YENI : REPUTATII : 80 WARN : Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: in iad cu ei Joi Mai 08, 2008 7:19 pm | |
| Cunosc amandoua site-urile, si pe cel al lui yumi, si pe cel al lui black_wings. Cel al lui yumi e chiar infiorator, si nu am incercat niciodata sa tastez ceva pe acolo, chiar daca stiu ca chestia cu ''linia fierbinte a iadului'', nu exista, iar cel a lui black_wings, l-am incercat de mai multe ori cu diferite nume, am pus o data si un nume in japoneza, dar nu s-a intamplat nimic, special. Si sa revenim la intrebare: Eu nu as apela la Fata iadului, fiindca ma streseaza ideea ca am omorat o persoana, sau ca voi ajunge in iad, prin urmare mai bine sufar pe Pamant decat sa sufar in iad. Am multe persoane care ma fac sa sufar mult: Profa de chimie(cat de mult o urasc...), o colega care ma tachineaza tot timpul, si tot felul de persoane, etc. | |
|
| |
J-Rock_Girl membru nou
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : Bacau YENI : REPUTATII : 11 WARN : Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: in iad cu ei Vin Iun 27, 2008 12:41 pm | |
| Nu as faceo deoarece nu aj accepta faptul ca voi merege in iad ji voi suferi mai multe decat ma facut presoana trimisa in iad ...asa ca Cat despre siturile accelea am intrat ji eu dar nu cred aja ceva... Daca ar trebui sa timit pe cineva in iad aceea este: LORENA(cea mai enervasnta fta din clasa) | |
|
| |
anda membru nou
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 29 Localizare : vs YENI : REPUTATII : 16 WARN : Data de inscriere : 06/07/2008
| Subiect: Re: in iad cu ei Lun Iul 07, 2008 4:59 pm | |
| Eu nu stiu dak as trimite pe cineva in iad.Depinde cat de mult as suferi.Iar sit-urile alea tocmai le-am incercat.Nu cred in asa ceva.Iar pe cine am scris:un coleg foarte enervant | |
|
| |
Miko membru nou
Numarul mesajelor : 25 Varsta : 28 Localizare : Tokyo,Japonia YENI : REPUTATII : 6 WARN : Data de inscriere : 07/07/2008
| Subiect: Re: in iad cu ei Mar Iul 08, 2008 11:53 am | |
| Nu as trimite pe nimeni in Iad daca ajung si eu.Nu merita ca dupa ce mor sa ajung in Infern.Dar dupa mine m-as razbuna pe o persoana...sau chiar pe mai multe.Dar dintre siteurile am incercat doar pe unul.Oricum nu cred in asa ceva...e ceva in genul Bloody Mary...o poveste inventata..dar interesanta. | |
|
| |
Yume membru nou
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 31 Localizare : Kyoto ^.^ YENI : REPUTATII : 13 WARN : Data de inscriere : 08/07/2008
| Subiect: Re: in iad cu ei Mar Iul 08, 2008 1:18 pm | |
| - black_wings a scris:
- dak ai enma ar exista cu adevarat ati fi in stare sa trimiteti pe cineva in iad. :?: :?: ..v-ati asuma aceast blastem.. :!: ..sau ati prefera sa suferiti .....dar acum sa facem un joc.. :idea: ..dupa ce va dati cu parerea ..spuneti numele unei persoane kare va facut sa suferiti si...in special ce va facut
Sincer nu sunt o fire razbunatoare Nu prefer sa am dusmani si daca as avea nu as face prostia sa imi sacrific sufletul doar ptr. o razbunare de moment Atunci cand te razbuni o faci atunci pe loc dar daca faci sacrificiul asta incat sa iti trimiti sufletul in iad ptr. o eternitate ... ... hmm ... sper ca nu am vorbit prea filozofic | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: in iad cu ei | |
| |
|
| |
| in iad cu ei | |
|