animetears
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

animetears

un forum pt toti maniacii obsedati de anime si manga

AcasaPortal*GalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

cu george sau acasa?

In jos 
+2
yumi
black_wings
6 participan?i
AutorMesaj
black_wings
Admin
Admin
black_wings

feminin
Numarul mesajelor : 241
Varsta : 32
Localizare : bacau
YENI :
cu george sau acasa? Left_bar_bleue154 / 100154 / 100cu george sau acasa? Right_bar_bleue

REPUTATII : 82
WARN :
cu george sau acasa? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cu george sau acasa? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 03/01/2008

cu george sau acasa? Empty
MesajSubiect: cu george sau acasa?   cu george sau acasa? Icon_minitimeLun Ian 28, 2008 3:13 pm

probabil e o inrebare banala dar ma simt obligata sao pun ... :?: :?: :?: .Credeti k caroline a facut bine k a ramas sa-si continue cariera de model in tara sau ar fi trebuit sa-si urmeze inima si sa place cu george in franta? :?: :?: :?: :?: sunt multe pareri diferite asa k vreau sa le aud(nu se pune k doar le citesc)

cu george sau acasa? Paradi10
Sus In jos
https://animetears.forumgratuit.ro
yumi
moderator
moderator
yumi

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 32
YENI :
cu george sau acasa? Left_bar_bleue95 / 10095 / 100cu george sau acasa? Right_bar_bleue

REPUTATII : 34
WARN :
cu george sau acasa? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cu george sau acasa? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 25/01/2008

MesajSubiect: Re: cu george sau acasa?   cu george sau acasa? Icon_minitimeMier Ian 30, 2008 10:38 pm

nici nu as mai sta pe ganduri :no: :no: asi ramane acasa sa-mi fac o cariera.......nu avea nici o siguranta k nu se va certa cu
george.....si dak se intampla asa ce facea singura in franta ....nu
cunostea pe nimeni cu george sau acasa? Nod cu george sau acasa? Nod.....insa ..nu ii stiu sentimentele lui george ...poate m-ar fi cerut de sotie si astfel am fi ramas acolo ;) ;) dar cum nimic nu e sigur .....nu risc
cu george sau acasa? Paradi10
Sus In jos
criss_suzana
ucenic anime
ucenic anime
criss_suzana

feminin
Numarul mesajelor : 104
Varsta : 31
Localizare : Oradea,Anime town
YENI :
cu george sau acasa? Left_bar_bleue110 / 100110 / 100cu george sau acasa? Right_bar_bleue

REPUTATII : 24
WARN :

Data de inscriere : 07/02/2008

MesajSubiect: Re: cu george sau acasa?   cu george sau acasa? Icon_minitimeSam Feb 09, 2008 7:30 pm

dak aj fi fost in locul ei mi-as fii garantat o carierea de model in tara si m-as fi dus dupa George dak era shi el de acord... :king: :queen:
Sus In jos
http://www.allaboutanime.3xforum.ro
black_rose
membru nou
membru nou
black_rose

feminin
Numarul mesajelor : 34
Localizare : in spatiu
YENI :
cu george sau acasa? Left_bar_bleue93 / 10093 / 100cu george sau acasa? Right_bar_bleue

REPUTATII : 16
WARN :

Data de inscriere : 04/03/2008

MesajSubiect: Re: cu george sau acasa?   cu george sau acasa? Icon_minitimeDum Mar 16, 2008 7:37 pm

dak era dupa mn as fi polecat cu george...se vedea k o iubeste pe caroline si probabil s-ar fi casatorit...de ce sa nu iti urmezi uneori inima si nu numai mintea
Sus In jos
criss_suzana
ucenic anime
ucenic anime
criss_suzana

feminin
Numarul mesajelor : 104
Varsta : 31
Localizare : Oradea,Anime town
YENI :
cu george sau acasa? Left_bar_bleue110 / 100110 / 100cu george sau acasa? Right_bar_bleue

REPUTATII : 24
WARN :

Data de inscriere : 07/02/2008

MesajSubiect: Re: cu george sau acasa?   cu george sau acasa? Icon_minitimeSam Mar 22, 2008 10:01 pm

da nu se stie....inca nu sunt in masura sa raspund la intrbarea asta.....nu am trecut inca prin sentimentul dragostei(si nici nu vreau prea curand) :D
Sus In jos
http://www.allaboutanime.3xforum.ro
Momo-chan
ucenic anime
ucenic anime
Momo-chan

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 30
Localizare : Galati
YENI :
cu george sau acasa? Left_bar_bleue115 / 100115 / 100cu george sau acasa? Right_bar_bleue

REPUTATII : 80
WARN :

Data de inscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: cu george sau acasa?   cu george sau acasa? Icon_minitimeMar Mai 06, 2008 3:33 pm

Pai, totusi e cam greu, mai ales daca tii cu adevarat la o persoana asa cum a tinut Caroline, la George. Dar totusi eu zic ca Caroline, a luat o decizie corecta. Macar asa are si ea o cariera, un viitor stabilit. Daca nu o sa se mai intalneasca niciodata cu George, o sa se imprieteneasca cu altcineva si o sa se casatoreasca, exact ceea ce a si facut.  Nici varianta, cu plecatul in Franta, nu era, gresita, asa putea, macar sa ramana cu George, si, deasemenea si acolo putea sa aiba o cariera, si sa fie fericita. Dar daca asta a hotarat Yukinari,  si asta a vrut(adica sa ramana in tara ei), asta a si facut. Cand iti doresti cu adevarat ceva, nu iti sta nimeni in cale, si faci tot posibilul sa ti-l indeplinesti oricat de greu ar fi. Eu respect hotararea lui Caroline, fiindca a facut tot ce credea ea ca este mai bine pentru ea. Totusi, logic ar trebui sa ne gandim intai la noi, si apoi la ceilalti.
 My opinion(sper ca nu m-am invartit in jurul cozii, cu raspunsul asta,..) :D.
Sus In jos
anda
membru nou
membru nou
anda

feminin
Numarul mesajelor : 27
Varsta : 29
Localizare : vs
YENI :
cu george sau acasa? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100cu george sau acasa? Right_bar_bleue

REPUTATII : 16
WARN :

Data de inscriere : 06/07/2008

MesajSubiect: Re: cu george sau acasa?   cu george sau acasa? Icon_minitimeLun Iul 07, 2008 2:36 pm

Mie chiar mi se pare ca nu a facut alegerea corecta.Daca il iubea asa de mult,de ce nu a plecat cu el?Nu putea fi model si in Frantza?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cu george sau acasa?   cu george sau acasa? Icon_minitime

Sus In jos

cu george sau acasa?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
animetears :: ANIME :: DRAMA :: paradise kiss-
Mergi direct la: