criss_suzana ucenic anime
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 31 Localizare : Oradea,Anime town YENI : REPUTATII : 24 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Konichiwa Vin Feb 08, 2008 12:06 am | |
| Hi...sunt Cristina(black_wings ma cunoaste de pe forumul meu),am 15 ani(implinesc pe 26 februarie)....ador anime-urile,chiar dack altzi zic despre mine k nu's d nasu' meu....bla bla Ador anime-urile Blood+,Naruto,Death Note,Bleach etc... Ascul muzica rock,j-rock,punk.Trupele mele preferate sunt Simple plan,An cafe,Cinema Bizarre,Panic!at the disco etc Hobby-urile mele sunt colectiile de servetele si timbre(am peste 400 de servetele shi 2 clasoare de timbre) Nu stiu de ce dar eu mereu ma simt trista,sunt foarte sensibila(sufletec)....dak observatzi sunt in zodia pesti(ce mai sensibila zodie,care se poate inchide intr-o lume imaginara).Lumea imaginara in care ma inchid mereu(la propriu) este LUMEA ANIME. Dak avetzi intrebari despre mn ...just ask... ;) | |
|
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 31 Localizare : Oradea,Anime town YENI : REPUTATII : 24 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: Konichiwa Vin Feb 15, 2008 2:37 pm | |
| ce se intampla de nu-mi raspunde nimeni? :pale: :no: ....nu sunt bine primita pe forum? | |
|
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: Re: Konichiwa Dum Feb 17, 2008 5:22 pm | |
| imi cer scuze dar nu prtea am vizitat forumul in ultima vreme.. ..ma bucur ca te-ai hotarat sa treci si pe la noi.. ..happy posting si sper k vei fi un membru destul de activ pe forum.. ..dar cel mai mult ma bucura k te cunosc si ne va fi mai usor | |
|
yumi moderator
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 32 YENI : REPUTATII : 34 WARN : Data de inscriere : 25/01/2008
| Subiect: Re: Konichiwa Dum Feb 17, 2008 7:04 pm | |
| bine ai venit....cu intarziere ce-i drept....sper k iti place forumul si vei posta destul de des... si totusi ai hobiuri destul de ciudate..dar interesante... | |
|
dark_cristal membru nou
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 30 YENI : REPUTATII : 3 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: Konichiwa Dum Feb 17, 2008 10:58 pm | |
| bun venit sper sa te distrezi aici si chiar imi plac hobiurile tale.....nu mi se par deloc ciudate...si eu colectionam servetele o vreme ....inca mai AM CATEVA....si incearca sa fii mai nepasatoare.. ..nu e bine sa fii sensibila...face rau la ten..(ma refer la plans ) | |
|
| Subiect: Re: Konichiwa Joi Feb 21, 2008 1:00 am | |
| uau..in sfarshit lume pe aici.....ma bucur de primire....pai aja sunt eo.....sensibila(zodia pesti cea mai sensibila zodie:D).....in legatura cu postatul o sa fie cam greu sa intru pt k is ocupata...shi doar in week-end am sa intru... Ja ne! | |
|