criss_suzana ucenic anime
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 31 Localizare : Oradea,Anime town YENI : REPUTATII : 24 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Pareri despre serial Vin Feb 08, 2008 12:26 am | |
| Desi la Animax au aparut doar primele 24 de episoade...eu le-am vazut pe net toate episoadele.E singurl anime de pana akuma care imi place foarte mult(pe langa Naruto).Acest anime combina fictiunea(SF) cu viata si problemele adolescentei(dragoste,suferinta...etc).Saya poate trai aprox. 3,dupa care se incheie viatza ei(doarme 30 de ani),despartzindu-se de prieteni,familie,sora(Diva)......uitand toate acestea dupa ce se trezeste(nu va spun ce se intampla.....fiindca nu am avut rabadare sa ma uit pe animax,m-am uitat pe net)....si ce-i mai rau pt ea e k este nemuritoare(dak nu o omoara cineva) si mereu ramane asa(adik arata shi se comporta ca o fata de 16 ani-chiar dak are peste 100 de ani,ea va fi mereu adolescenta) Vetzi vedea despre ce vorbesc dak vetzi vedea serialul pana la capat aja cum am fakut eu... :heart: :heart: ;)
Ultima editare efectuata de catre black_wings in Dum Feb 24, 2008 12:04 am, editata de 2 ori | |
|
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: Re: Pareri despre serial Dum Feb 17, 2008 10:27 pm | |
| eu nu am vazut serialul insa am urmarit cateva episoade si mi-am putut forma o parere dupa cateva episoade am ramas asa ...saya are viata oribila. ..si o misiune incredibila...eu as ramane marcata... ...are o mare...prea mare responsabilitate... | |
|
Momo-chan ucenic anime
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati YENI : REPUTATII : 80 WARN : Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: Pareri despre serial Dum Mai 04, 2008 8:19 pm | |
| black_wings, eu te sfatuiesc sa vezi toata seria intreaga, ca pe parcurs lucrurile se schimba si se complica rau astfel incat o sa ramai de multe ori cu fata de O_O. Si eu am ramas asa de multe ori, mai ales ca am vazut toata seria. Fiindca am vazut toata seria recent, stiu la ce te referi criss_suzana, si mie mi-a placut extrem de mult seria, si mi-a lasat o parere foarte buna despre anime, per total. | |
|
J-Rock_Girl membru nou
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : Bacau YENI : REPUTATII : 11 WARN : Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Pareri despre serial Mar Iul 01, 2008 9:25 am | |
| animeul aceste este unul dintre preferatele mele are o poveste forte interesanta Saya este preferata mea dar saraca a trecut prin atatea mie mila de sarcutza fata de 100 de ani | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pareri despre serial | |
| |
|