Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
Subiect: vash-criminal sau bufon Vin Feb 08, 2008 5:16 pm
vash oscileaza intre doua personalitati diferite:criminal periculos si bufon inofensiv ....vash ma amuzat de-a lungul intregului serial...ma infiorat ...mi-a provocat lacrimi....si mi-a starnit admiratia.....cul il catalogati???
dark_cristal membru nou
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 30 YENI : REPUTATII : 3 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
Subiect: Re: vash-criminal sau bufon Dum Feb 17, 2008 11:15 pm
vash e total inofensiv insa poate deveni periculkos atunci knd apara pe cei neajutorati. ..imi plce optimismul lui dar e putin deplasat
yumi moderator
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 32 YENI : REPUTATII : 34 WARN : Data de inscriere : 25/01/2008
vash e foarte amuzant ...el vrea doar sa ajute persoanele de langa el...ar face lucrul asta chiar si cu pretul propriei vieti. .... e un personaj destul de complex ce imbina doua personalitati diferite la prima vedere....criminal si un om cu suflet de aur cam afemeiat si foarte amuzant.. .dar dak analizam mai bn ...statutul de criminal nu cred k il are. ..toti oamenii au fost ucisii din accidente...nu cu buna intentie
Momo-chan ucenic anime
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati YENI : REPUTATII : 80 WARN : Data de inscriere : 04/05/2008
Subiect: Re: vash-criminal sau bufon Dum Mai 04, 2008 5:58 pm
Asta face si animeul mai placut, faptul ca vash, e foarte amuzant, uneori. Dar de multe ori as vrea sa fie si mai rau, sa fie un bad boy, ca in multe situatii este nevoie de asta. Si il face si mai sweet, atunci cand este mai rau, umpic.
ank membru nou
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Contesti YENI : REPUTATII : 14 WARN : Data de inscriere : 15/04/2008
Subiect: Re: vash-criminal sau bufon Joi Mai 08, 2008 12:19 pm
Pai Vash nu e un crminal , el si pe cei mai rai incearca sa nu foloseasca arma ca sa ucida , de aceea are corpul plin de cicatrici pentru ca nu foloseste arma , deci nu e un criminal .
anda membru nou
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 29 Localizare : vs YENI : REPUTATII : 16 WARN : Data de inscriere : 06/07/2008
Subiect: Re: vash-criminal sau bufon Dum Iul 06, 2008 10:19 pm
Idem ank.Si eu cred la fel.Nu are cum sa fie criminal dak nu vrea sa omoare nici oamenii care ii fac rau.Si mai este si amuzant...numai criminal nu e