ank membru nou
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Contesti YENI : REPUTATII : 14 WARN : Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Ohayo mina! Mar Apr 15, 2008 11:11 pm | |
| Buna , ma numesc ancuta , dar prefer ank , sunt din Contesti , am aproape 13 ani , sunt inalta am 1,60 , ochii verzi , parul saten . Ador animeurile , primul anime pe care l-am vazut a fost Inuyasha , primul episod a fost cel cu Yura demonul parului , prima data la 8 ani , e animeul meu preferat , desigur ca am vazut si mi-au placut si alte animeuri cum ar fi:Spiral , Yuyu Hakusho , Slayers , D.I.C.E. .........,etc. Daca aveti intrebari nu ezitati. | |
|
black_wings Admin
Numarul mesajelor : 241 Varsta : 32 Localizare : bacau YENI : REPUTATII : 82 WARN : Data de inscriere : 03/01/2008
| Subiect: Re: Ohayo mina! Mier Apr 16, 2008 3:10 pm | |
| esti tare dragalasa ma bucur k teai inscris si chiar imi plac posturile tale ...cand leam citit nu ma asteptam sa ai varsta ta....verry smart girl....m-as bucura dak ai fi un membru activ k dupa cum vezi majoritatea suntem la liceu si nu prea avem cand posta ....si la sfarsit...k sa-mi manifest obsesia..... big boobs | |
|
ank membru nou
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Contesti YENI : REPUTATII : 14 WARN : Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Ohayo mina! Mier Apr 16, 2008 7:25 pm | |
| Ei bine pai da yo arat mai matur , ca mi se da de la 15 ani in sus , dar si gandesc mai matur pentru varsta mea , ma bucur ca ma placi , sper ca ti-au placut si imaginile puse cu carul , doar sunt un maniac anime , pai e nasol ca sunteti la liceu si nu puteti posta , yo singurica , am si yo un forum , primul dar stau pe el ca inca nu sufar de stresul liceului , a daca aveti intrebari despre mine nu ezitati , mersi pentru complimente . | |
|
criss_suzana ucenic anime
Numarul mesajelor : 104 Varsta : 31 Localizare : Oradea,Anime town YENI : REPUTATII : 24 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| |
black_rose membru nou
Numarul mesajelor : 34 Localizare : in spatiu YENI : REPUTATII : 16 WARN : Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: Ohayo mina! Dum Apr 20, 2008 3:07 pm | |
| kawaii....ma bucur k teai inscris si sper k te vei distra aici | |
|
yumi moderator
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 32 YENI : REPUTATII : 34 WARN : Data de inscriere : 25/01/2008
| Subiect: Re: Ohayo mina! Dum Mai 04, 2008 4:57 pm | |
| ce intarziata sunt ...imi cer scuze dar mai bn mai tarziu decat niciodata ....welcome si sper k ne vom intelege de minune | |
|