animetears
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

animetears

un forum pt toti maniacii obsedati de anime si manga

AcasaPortal*GalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Konnichiwa mina ^.^

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Yume
membru nou
membru nou
Yume

feminin
Numarul mesajelor : 27
Varsta : 31
Localizare : Kyoto ^.^
YENI :
Konnichiwa mina ^.^ Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Konnichiwa mina ^.^ Right_bar_bleue

REPUTATII : 13
WARN :
Konnichiwa mina ^.^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Konnichiwa mina ^.^ Right_bar_bleue

Data de inscriere : 08/07/2008

Konnichiwa mina ^.^ Empty
MesajSubiect: Konnichiwa mina ^.^   Konnichiwa mina ^.^ Icon_minitimeMar Iul 08, 2008 1:04 pm

Nyappy !~ hd
Numele meu e Laura(Takadoshika in japoneza saieoi ) am 15 ani,sunt in zodia Pesti (in zodiacul chinezesc sunt cocos gdg )si sunt din Bacau.Ador animeurile ca Jigoku Shoujo,Kamichu,Kaleido Star,Death Note,Honey & Clover si cam atat hhdh
Ador Jrockul - Formatiile mele preferate sunt Ancafe (il ador pe Miku - San dhg gdh )Versailles,The Gazette.Ca solist pot spune ca imi place Miyavi. gdg
Cam atat despre mine . Sper sa imi fac noi prieteni aici si sa ne intelegem de minune hd
Ja ne ~
Sus In jos
Momo-chan
ucenic anime
ucenic anime
Momo-chan

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 30
Localizare : Galati
YENI :
Konnichiwa mina ^.^ Left_bar_bleue115 / 100115 / 100Konnichiwa mina ^.^ Right_bar_bleue

REPUTATII : 80
WARN :
Konnichiwa mina ^.^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Konnichiwa mina ^.^ Right_bar_bleue

Data de inscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: Konnichiwa mina ^.^   Konnichiwa mina ^.^ Icon_minitimeMar Iul 08, 2008 1:11 pm

Welcome, Lulu! Dupa cum ti-am vazut avatarul, care imi pare foarte cunoscut, si sunt sigura ca te-am mai vazut si pe alte siteuri. Deci sunt 100% sigura ca te-am mai vazut undeva. Dar nu imi mai amintesc pe ce site. Off, grea de cap mai sunt! :D(sau te confund eu cu altcineva?)..off!...
Oricum, bine ai venit printre noi, Lulu!
Sper sa te simti bine alaturi de noi, sa fii activa, si sa respecti regulile. In rest, Have fun!
Si o mica intrebare(eu is aia cu intrebarile, :D):
1.Ai photoshop? Si stii sa-l folosesti?
Ok, cam atat, ai scapat de mine.
Ja!
...
Sus In jos
Yume
membru nou
membru nou
Yume

feminin
YENI :
Konnichiwa mina ^.^ Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Konnichiwa mina ^.^ Right_bar_bleue

WARN :

MesajSubiect: Re: Konnichiwa mina ^.^   Konnichiwa mina ^.^ Icon_minitimeMar Iul 08, 2008 1:13 pm

Arigato gozaimasu ptr. primire blush
In rest de Photoshop nu am dar am incercat,am downloadat toate versiunile [ majoritatea nu mi`au mers hhdh ] iar cand am downloadat ultima oara nu stiam cum sa il folosesc ... am stat cateva ore ca sa invat ... df
Sus In jos
black_wings
Admin
Admin
black_wings

feminin
Numarul mesajelor : 241
Varsta : 32
Localizare : bacau
YENI :
Konnichiwa mina ^.^ Left_bar_bleue154 / 100154 / 100Konnichiwa mina ^.^ Right_bar_bleue

REPUTATII : 82
WARN :

Data de inscriere : 03/01/2008

MesajSubiect: Re: Konnichiwa mina ^.^   Konnichiwa mina ^.^ Icon_minitimeMar Iul 08, 2008 8:45 pm

bine ai venit si ma bucur k mai avem o bacaoanca printre noi ...cred k ne vom intelege foarte bn si esti detul de activa ...
am o singura intrebare:desenezi,faci gfx sau scrii fan fict-uri?
Sus In jos
https://animetears.forumgratuit.ro
Yume
membru nou
membru nou
Yume

feminin
YENI :

WARN :

MesajSubiect: Re: Konnichiwa mina ^.^   Konnichiwa mina ^.^ Icon_minitimeMier Iul 09, 2008 12:43 pm

Arigato black_wings aplauze
In legatura cu intrebarile tale stiu doar sa desenez blush Numai ca nu am mai desenat de mult timp si ... hhdh ...cred ca mi`am iesit din mana   nu nu nu
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Konnichiwa mina ^.^   Konnichiwa mina ^.^ Icon_minitime

Sus In jos

Konnichiwa mina ^.^
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ohayo,mina!
» Ohayo mina!