yumi moderator
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 32 YENI : REPUTATII : 34 WARN : Data de inscriere : 25/01/2008
| Subiect: inuyasha-personaj Dum Feb 24, 2008 2:49 pm | |
| ce-l face atat de special pe inuyasha ............... nu are eleganta intunecata si misterioasa a lui senshomaru si nici umorul si intuitia lui miroku. ..............si cu toate astea e preferatul nostru .... eu mereu mi-am pus aceasta intrebare.......voi ce credeti??????? | |
|
oaia_neagra membru nou
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 29 YENI : REPUTATII : 3 WARN : Data de inscriere : 07/02/2008
| Subiect: Re: inuyasha-personaj Dum Mar 02, 2008 9:12 pm | |
| pai la inu imi place k e amuzant. .si desi la inceput nu era nimic de capul lui acum e un luptator magnific ...deci trebuie apreciat pentru evolutia lui extrem de rapida | |
|
black_rose membru nou
Numarul mesajelor : 34 Localizare : in spatiu YENI : REPUTATII : 16 WARN : Data de inscriere : 04/03/2008
| Subiect: Re: inuyasha-personaj Dum Mar 16, 2008 6:28 pm | |
| mie chiar imi place de inu ...intradevar nu are gratia lui senshomaru dar are ceva ce te atrage...e tare dragut cand incearca sa-si ascunda sentimentele(mai ales cand roseste)e simpatic | |
|
ank membru nou
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 29 Localizare : Contesti YENI : REPUTATII : 14 WARN : Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: inuyasha-personaj Mier Apr 16, 2008 12:03 am | |
| Pai Inuyasha e dragut , frumos , puternic , isi arata sentimentele , e amuzant cand e prostut si ma face sa rad. Mie imi place mult , e personajul meu masculin preferat. Si toti depind de el , am si o poza tare. | |
|
Momo-chan ucenic anime
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Localizare : Galati YENI : REPUTATII : 80 WARN : Data de inscriere : 04/05/2008
| Subiect: Re: inuyasha-personaj Dum Mai 04, 2008 7:34 pm | |
| Buna intrebare: Mie imi place de inu pentru ca este comic, are uneori si o alura de viteaz puternic, el este intr-un fel esenta acestui anime. Fara el, animeul ar fi pustiu, si plictisitor. Cred ca de asta eu il plac pe inu. Dar mai exista, desigur si multe alte opinii... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: inuyasha-personaj | |
| |
|